Post by resssofttodownsemb on Feb 23, 2022 4:30:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen Scramble 2: World Cook ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen Scramble 2: World Cook IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code άπειρα πετράδια ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen Scramble 2: World Cook 2022 version ▞▞▞
Ωραίο, αλλά νομίζω ότι κάτι χρειάζεται στην εφαρμογή σας
Απολαυστικό παιχνίδι αλλά έχει ένα σφάλμα στο επίπεδο γυροσκόπιο. Έπαιζα ασταμάτητα για 30 επίπεδα και μετά κολλάει όταν επανεκκινηθεί. Τώρα έχω ένα στερητικό σύνδρομο από αυτό το παιχνίδι. Παρακαλώ διορθώστε το σφάλμα!!!
Όταν αγγίζω τη μαγείρισσα δεν κινείται μερικές φορές επίσης σας κόβει λίγο χρόνο, ενημερώστε αυτό το παιχνίδι περιμένω για λίγο το επόμενο επίπεδο και τελείωσα όλα τα επίπεδα ακόμα περιμένοντας το επόμενο. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ενημερωσε
Σας δίνω μόνο 2 αστέρια γιατί τις τελευταίες 6 μέρες το παιχνίδι μου έχει παγώσει! Δεν μπορώ να κάνω τίποτα απολύτως. Εάν το παιχνίδι δεν διορθωθεί εντός των επόμενων δύο ημερών, θα αναγκαστεί να το απεγκαταστήσω. Είχα αυτό το παιχνίδι εδώ και αρκετό καιρό και μου άρεσε να παίζω. Ήταν πολύ διασκεδαστικό και πολύ προκλητικό καθώς ανέβαινες στην πίστα του παιχνιδιού. Σας δίνω μόνο 2 αστέρια για την ταλαιπωρία που μου έχει προκαλέσει! ΠΑΡΑΚΑΛΩ διορθώστε το και θα σας δώσω τα αστέρια που δικαιωματικά του αξίζει το παιχνίδι. Σας ευχαριστώ!
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά θέτουν έναν αδύνατο στόχο για να περάσετε στο επόμενο επίπεδο είτε πρέπει να παρακολουθήσετε αρκετά διαφημίσεις είτε να τους πληρώσετε πραγματικά δολάρια
Μην ενοχλείτε Μόνο 3 επίπεδα στο παιχνίδι Ήταν έτσι εδώ και μήνες και κανένα σημάδι ότι έκαναν άλλα Χρειάστηκαν μήνες για να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα Τώρα έχει κολλήσει στο επίπεδο 27 Αυτό το παιχνίδι ήταν εντελώς χάσιμο χρόνου
Τα γραφικά του ίδιου του παιχνιδιού είναι πολύ καλύτερα από τα αναμενόμενα, καθώς και φιλικά προς τον χρήστη και να ολοκληρωθούν για να αποδείξουν ότι αξίζει τον κόπο να παίξεις όταν βαριέσαι, μπορεί να παιχτεί ακόμη και χωρίς σύνδεση σε κανένα διαδίκτυο ή δεδομένα ☺ συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους θέλουν σκοτώνουν τις βαρετές τους μέρες ενώ βρίσκονται σε καραντίνα LOL
Πότε θα υπάρξει ενημέρωση για αυτό το παιχνίδι με περισσότερους κόσμους;
Kitchen Scramble 2: World Cook Thông thường xaby
Διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά γεμάτο σφάλματα! Υπάρχει ένα χρονόμετρο για την αναγέννηση ζωών που δεν σημαίνει τίποτα, υποτίθεται ότι θα έπαιρνα 1 ζωή κάθε 20-30 λεπτά, αλλά μετά από αρκετές ώρες, πήρα μόνο 2. Δεν μπορείτε να υποβάλετε εισιτήριο υποστήριξης χωρίς Facebook ή κωδικό παίκτη, αλλά δεν υπάρχει κωδικός, καμία ενότητα βοήθειας, καμία επιλογή σύνδεσης με το Facebook ή οτιδήποτε άλλο για εξοικονόμηση προόδου. Προσπάθησα να απεγκαταστήσω/επαναεγκαταστήσω μόνο για να πρέπει να ξεκινήσω εντελώς από την αρχή. Επιπλέον, δεν υπάρχει τρόπος να παραλείψετε τα αρχικά σεμινάρια για να αρχίσετε να παίζετε.
Μου άρεσε το πρώτο Kitchen scramble μέχρι που κατέστη αδύνατο να παίξω ή να προχωρήσω περισσότερο χωρίς να ξοδέψω χρήματα ή να καθυστερήσω/κλείσω την εφαρμογή. Δεν ήμουν τόσο σίγουρος αλλά μου αρέσει αυτή η 2η έκδοση. Πολύ γρήγορη αλλά ίδια διαδικασία με το παιχνίδι με συστατικά και μεθόδους. Εξαιρετική δουλειά
Endless Fables 2: Frozen Path Phiêu lưu etjw
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά ολοκλήρωσα και τα τρία επίπεδα και ακόμα περιμένω το τέταρτο. Πρέπει να πληρώσουμε για ένα πλήρες παιχνίδι;
Απόλαυσα την αρχική κουζίνα και το KS 2 είναι ακόμα πιο ευχάριστο. Υπέροχο παιχνίδι μαγειρικής!
Ήταν διασκεδαστικό να παίζω, αλλά τις τελευταίες πολλές φορές δεν κατάφερα να το ανοίξω. Προσπάθησα να το απεγκαταστήσω και να το επανεγκαταστήσω, αλλά έπρεπε να ξεκινήσω από την αρχή και το ίδιο συμβαίνει. Θα απεγκατασταθεί αν δεν διορθωθεί. Επεξεργασία σε 1 αστέρι. Έστειλε πολλές αναφορές σχετικά με το πάγωμα και τη συντριβή του παιχνιδιού αμέσως μετά το άνοιγμα και το πρόβλημα που δεν λύθηκε και καμία απάντηση από τους προγραμματιστές. Υποθέτω ότι είτε δεν τους νοιάζει είτε είναι ανίκανοι να φτιάξουν. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας, μόνο θα απογοητευτείτε
Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν υπάρχουν άλλα επίπεδα! 😔
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο εκπληκτικό! Έχω εθιστεί με αυτό. Ήδη τελειώνω όλο τον κόσμο μαγείρεμα που είναι το Fried chicken Bun noodles Cyro hero Truck o taco Delica-sea And damn! Βαρέθηκα τόσο πολύ γιατί υπάρχουν περισσότεροι μάγειρες του επόμενου κόσμου😭😭 υποδηλώνει ΣΥΝΤΟΜΑ. (ανυπομονώ για μια νέα παγκόσμια μαγείρισσα) γι' αυτό ενημερώνω. Αλλά ράγισε την καρδιά μου αφού το ενημέρωσα. Επειδή ακόμα δεν υπάρχουν άλλοι μάγειρες του επόμενου κόσμου, ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. Παρακαλώ,σεεεεεε; 😢🙏 Μπορείτε να βάλετε/ενημερώσετε έναν άλλο κόσμο μαγείρισσα.😭😭😭
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά όταν παγώνει δεν ξεπαγώνει. Κάποιος πρέπει να το παρακολουθεί αυτό. Αυτό το παιχνίδι έχει παγώσει όλη μέρα!!
Τα αντικείμενα που επιλέγετε δεν επιλέγονται και θα συνεχίζατε να προσθέτετε αντικείμενα νομίζοντας ότι ολοκληρώνεται, αλλά κάτι παραλείπεται και δεν γίνεται καμία επιλογή που είναι εντελώς απογοητευτική. Επίσης, τις περισσότερες φορές σας αφήνει λίγο λιγότερο από τον στόχο για το συγκεκριμένο επίπεδο και αναγκάζεστε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο για να το ολοκληρώσετε, αλλά ακόμα κι αν χάσετε μια ζωή επιλέγοντας να μην παρακολουθήσετε το βίντεο, δεν μπορείτε ποτέ να ολοκληρώσετε το επίπεδο χωρίς παρακολουθώντας το βίντεο καθώς το ίδιο συμβαίνει κάθε φορά μέχρι να παίξετε το βίντεο.
Αυτό το παιχνίδι μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενο, αλλά χρειάζεται κάποια επιδιόρθωση... Έπρεπε να επανεκκινήσω τη συσκευή μου και έχασα την πρόοδό μου προσθέστε ένα μέλλον εξοικονόμησης προόδου μέσω Google ή Facebook όπως στο προηγούμενο παιχνίδι Kitchen Scramble! Επειδή είναι απογοητευτικό να πρέπει να κάνετε τα πάντα και πάλι. Ευχαριστώ!
Kitchen Scramble 2: World Cook Jednoduché hry ukmw
Η εφαρμογή που δεν ανοίγει διακόπτεται πριν ξεκινήσει.
Είναι εντάξει. Πάρτε πολύ για να το αποκτήσετε. Απεγκαταστάθηκε, ενδέχεται να επιστρέψει σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Φτιάξτο
Μου διδάσκει ταχύτητα στο σέρβις φαγητού. Επίσης νέες συνταγές, τα διαφορετικά επίπεδα ασθενή με πελάτες. Δείχνει επίσης πώς να συμβαδίζεις με τη διαχείριση.. αλλά συνολικά είναι προκλητικό αλλά διασκεδαστικό... Μου αρέσει💖💖
Δεν είναι εντάξει δεν είναι όπως η αρχική κουζίνα. Χρειάζεται περισσότερα επίπεδα!!
Καθόλου ☺!!? Σε πολλά διαμάντια που χρειάζονται για αναβάθμιση
Από την ενημέρωση δεν μπορώ να παίξω. Μόλις προσπαθώ να ανοίξω την εφαρμογή κολλάει.
Το Kitchen Scramble ήταν πάντα μια καθορισμένη λήψη σε οποιαδήποτε από τις νέες συσκευές τηλεφώνου μου. Το Kitchen Scramble 2 είναι ακόμα Cookalicious Το λατρεύω💖
Μακάρι να υπάρχει τρόπος να σωθεί η πρόοδος.
Το παιχνίδι κατέρρευσε και δεν θα πάει άλλο και αυτό είναι ένα τρομερό γιατί μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο, οι δύο πρώτοι κόσμοι που έπαιξα ήταν υπέροχοι και το απόλαυσα, κακώς χάλασε και έπρεπε να το απεγκαταστήσω. Θα ήθελα πολύ να τελειώσω τον 3 κόσμο.
Επεξεργασία: ακόμα περιμένω... ουφ... Έχω τελειώσει και τους 3 κόσμους με 100% αστέρια... αναστεναγμός... Θα ήταν 5 αστέρων, αλλά χρειάζονται περισσότερους κόσμους. Έχω σχεδόν τελειώσει με τα 3 που έχουν. Μου άρεσε η πρώτη ανακατωσούρα κουζίνας. Αυτό είναι ΠΟΛΥ καλύτερο. Λειτουργεί καλύτερα στο τηλέφωνό σας. Δεν χρειάζεστε φίλους για να περάσετε επίπεδα και δεν υπάρχει ενέργεια, ώστε να μπορείτε να παίξετε όσο θέλετε. Εκτός αν αποτύχεις επίπεδα. Έχεις καρδιές τώρα. Εντελώς πολύ καλύτερο. Αλλά πότε έρχονται άλλοι κόσμοι;;;;;;
Μόνο 3 εστιατόρια είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή, συν την προσθήκη των διακοπών -- 14 ημέρες απομένουν. Αγόρασα όλες τις αναβαθμίσεις και συγκέντρωσε όλα τα αστέρια. Απλά περιμένω τώρα.Πού είναι το επόμενο επίπεδο;;;
Μου αρέσει αυτό, αλλά λέει συνέχεια ότι ένα νέο επίπεδο έρχεται σύντομα, αλλά δεν ανοίγει ποτέ
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι αλλά δεν έχει ενημερωθεί εδώ και μήνες. Αναμονή για να παίξει το επόμενο επίπεδο, αλλά χρειάζεται ενημέρωση.
Μου αρέσει τόσο πολύ αυτό το παιχνίδι αλλά εδώ και 3 μέρες δεν μπορώ να το παίξω. Πιέζοντας το play etc στο tablet μου και εξαφανίζεται από την οθόνη του tablet μου.
Kitchen Scramble 2: World Cook Casual games bpue
Λάτρεψα αυτό το παιχνίδι, απορροφήθηκα, ξόδεψα χρήματα και τώρα δεν μπορώ να το ανοίξω, φτάνει τόσο μακριά και κλείνει αυτόματα! Απογοητευτικό και σπατάλη χρημάτων.
Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά σταμάτησε να λειτουργεί, μετά την απεγκατάσταση δεν σώζει την πρόοδό μου. Πραγματικά απογοητευμένος
Ήμουν ότι το παιχνίδι έφτασε στον 4ο κόσμο και μετά συνέχισε να κολλάει, οπότε έπρεπε να το απεγκαταστήσω... d/l το ξανά... έπρεπε να ξεκινήσει ξανά από την αρχή... έφτασε στον 3ο κόσμο και άρχισε να κολλάει ξανά μόλις φορτώσει, έτσι μόλις απεγκατέστησα ξανά..d/l την πρώτη ανακατωσούρα κουζίνας τώρα ελπίζω να μοιάζει περισσότερο με τη δεύτερη τώρα καθώς δεν μου άρεσε την πρώτη φορά
Λίγο κολλάει αλλά είναι πολύ ωραίο!
Αυτή η πιο πρόσφατη ενημέρωση έκανε κάτι περισσότερο από τη βελτίωση των γραφικών. Το έκανε επίσης πολύ πιο δύσκολο. Πριν, μπορούσα να ξεπεράσω όλα τα «έξτρα» παιχνίδια τουλάχιστον κατά χίλια - τώρα, δεν μπορώ να τα νικήσω. Οι ενημερώσεις δεν πρέπει ΠΟΤΕ να αυξάνουν τη δυσκολία ενός παιχνιδιού. Αυτό, και το γεγονός ότι περίμενα τόσο καιρό να βγει το επόμενο εστιατόριο, σημαίνει ότι τελείωσα με αυτό το παιχνίδι.
Θα ήθελα πρώτα να πω ότι ανεξάρτητα από το τι λέει κάποιος άλλος; Σε κάθε δωρεάν παιχνίδι πρέπει να παρακολουθείτε διαφημίσεις! Το παιχνίδι είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Ευχαριστώ τους προγραμματιστές για ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ανεξάρτητα από το τι λέει κάποιος άλλος, θα ήθελα να μπορούσα να σας δώσω 100 αστέρια. Συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά.
Έχουν περάσει 2 μήνες και το 4ο επίπεδο λέει ότι θα έρθει σύντομα.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά όταν θέλω να πάω στο επόμενο μέρος λέει ότι θα έρθει σύντομα και δεν μπορώ να καταλάβω πώς να το ξεκλειδώσω
Μόλις άρχισε
Περίμενα σε νέα επίπεδα για 2 μήνες..
Είναι εντάξει, αλλά κάνουν δύσκολο να αγοράσεις τις αναβαθμίσεις, δεν είναι δίκαιο
Περάστε ήδη όλα τα επίπεδα και τώρα περιμένετε το επόμενο επίπεδο να έρθει σύντομα... πιο γρήγορα ανοίξτε το επόμενο επίπεδο, αν δεν το βαρεθούν οι άνθρωποι.. κρατήστε ανοιχτή την εφαρμογή καθημερινά...
Λατρεύω το παιχνίδι 😍. Παίζεται εύκολα και δεν είναι βαρετό. Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Wgole, ελπίζω να δω περισσότερους κόσμους. Συγχαρητήρια στους προγραμματιστές 😍😍
Kitchen Scramble 2: World Cook கேஷுவல் rnav
Στην αρχή είναι εντάξει, αλλά έχουν μόνο τρία επίπεδα. Τι πρέπει να κάνετε μετά από αυτό.