(Android/iOS) Tanki Online - PvP tank shooter daha çox primogemləri kodlayır
Feb 23, 2022 4:18:14 GMT -5
Post by resssofttodownsemb on Feb 23, 2022 4:18:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tanki Online - PvP tank shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tanki Online - PvP tank shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox primogemləri kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Tanki Online - PvP tank shooter 2022 version ▞▞▞
Az internetlə istifadə olunsaydı çox yaxşı olardı
Mən bu oyunu 2013-cü ildən oynayıram. Təbii ki, açıq və off. Bu möhtəşəm oyunun mobil platformaya genişlənməsini görməyə şadam. Mən həmişə bu oyunu sevmişəm, lakin mənim fikrimcə, flaş köhnəldikdə və hər şey HTML və ya JavaScript-ə keçəndə işlər cənuba doğru getdi. Ümumilikdə heyrətamiz oyun. (SÖZ MƏSASINDA TUTULAN TANKLAR ƏDALƏTSİZ ÜSTÜNLÜKLƏR TƏKLİF EDİR.) Amma bundan başqa mən bundan həzz alıram. Mən hələ də kompüterimdə oynayıram və ümumilikdə onu sevirəm. Bu oyunun nə qədər irəli getdiyini görməyə şadam.
Bu oyun atqaz edir
Oyunu bəyənirəm və daha çox PC-də oynamışam. Yeniləməni edə bilmədiyim üçün 2 ulduz verdim! Yeniləmə üzərinə kliklədikdə, məni bura aparın və yeniləmə seçimim yoxdur! L.E. : Bu oyun üçün 5 ulduz. İndi yeniləmə işləyir
Mən bu oynu çox sevmişəm mən indi axırıncı rütbədəyəm mədə dankernalt var
👍👍👍👍👍👍
zəhmət olmasa səsləri düzəldin :/
Kompyuterdw bu oyunda sacimi agardmiwam indi de telefonla )
Əla növ Snaper
Artıq dostlarımla oynaya bilmirəm, çünki onlara dəvət göndərə bilmirəm. Qrupa dəvət bölməsində qrupda olmasalar belə, ümumiyyətlə görünmürlər. Hər hansı məsləhətlər?
Mən bu oyunu çox sevirəm. Bu oyun üçün çox sağ olun. Ancaq bəzən oyundan kənara çıxır. Bu problemi həll edə bilərsinizmi? Göydən uçan və enən zaman kristal qutuları əlavə etdiyiniz üçün də təşəkkür edirəm. Məsələn, juggernautda oyundaxili döyüşlər varmı? Başqaları ilə və dostlarımla söhbət etməyi çox xoşlayıram. Oyundaxili döyüş söhbətləri yalnız kompüterdədir. Sadəcə bunu ipad-də edin. Telefonda idc. Zəhmət olmasa söhbəti əlavə edin. Gövdələri bəyənmədim. Çünki qüllə hərəkət edəndə gövdə hərəkət edir.
Gözəl oyun, amma zəhmət olmasa söhbət modları, döyüş modları və tamaşaçılara öz işlərini görməyə başlamalarını söyləyə bilərsiniz, zəhmət olmasa tankoinləri əldə etməyi asanlaşdırın. Mən indicə Autistic_Dog hesabımda oyundan kənarlaşdırıldım. Mən onu geri qaytarmaq üçün hər şeyi sınadım və hələ də alınmadı.Zəhmət olmasa, mobil və kompüterdəki səhvləri düzəldin, lütfən, Allaha and olsun ki, bunun bizim və sizin üçün daha asan olmasını istəyirik. Və tankoinləri əldə etməyi asanlaşdıra bilərsinizmi? Bunun üçün mənim Bank Hesabım yoxdur, mənim cəmi 12 yaşım var, zəhmət olmasa, bunu düzəldin və sizə xeyir-dua verin
Bəli, mən bunu oynamaq üçün məlumat şəbəkəsindən istifadə edirəm və o, sürətli və mənim kompüterimdə də cavab verir, amma mən burada yalnız XOX oynayıram, həmişə bir saat gözləyin və mən heç oynaya bilmirəm. Yenidən doğuş zamanı həmişə bitməzdən 12 saniyə sonra. Ona görə də onu yalnız 2 🌟 qiymətləndirirəm.
Mükəmməl tank oyunu. Çevik nəzarət, strateji və çox rəqabətlidir. Müxtəlif variantları nəzərə alaraq PC versiyasına üstünlük versəm də, Android proqramı demək olar ki, eyni dərəcədə xoşdur. Hakerlərin onları təmizləmək üçün bütün cəhdlərə baxmayaraq, hələ də hökm sürməsi məni bir xal çıxarmağa vadar etdi. Təkərli gövdələr, binaların hündürlüyündə uçan və davamlı, atəşli, təkrar yüklənmədən sıçrayan qüllələr. Bir daha vurğulayıram, xahiş edirəm, bu aspektlər üzərində işləyin.
oynamaq üçün yaxşı oyundur və məncə, tanki online onu daha da yaxşılaşdırır və mən bu oyunu oynamaqdan həzz alıram. Həmçinin tanki online yaxşı oyundur, onu çox tövsiyə edirəm.
Hər hansı digərindən fərqli olaraq həqiqətən əyləncəli tank oyunu. Fərqli tank dizaynlarını və hər birinin eyni müsbət və mənfi cəhətləri olduğunu sevirəm. Hamar oyun, demək olar ki, heç bir gecikmə və aydın qrafika! Bəzi mənfi cəhətlər də var. Qüllə həmişə düz göstərilmədiyi üçün nişan alma işarələri əlavə edilməlidir.Həm də 1000-2000 kristal əldə etmək üçün SAATLARLA üyütmə tələb olunur (əksər avadanlıqların qiymətinə nisbətən çox deyil). Yalnız kristalları daha sürətli qazansanız və hədəf nişanları əlavə edilərsə, mütləq 5 ulduz. Təşəkkürlər!
Mənim Tankini sevən bir qardaşım var və mən də arzu edirəm ki, əvvəllər olduğu kimi şeylər üçün heç olmasa xüsusi bir gün edə biləsən. Bundan başqa ümid edirəm ki, yeni qüllələr çıxacaq və özünüzə öz xəritənizi yaratmağa icazə verəcəksiniz. GO TANKI
Mən bu oyunun prosuyam 7 8 ildi oynayıram .superdi oynayın həzz alın
əla oyun.... atəş zamanı qülləni tankla birlikdə hərəkət etdirə bilsəydim. zəhmət olmasa atəş zamanı qüllənin hərəkətini dayandırmaq üçün bir yol düzəldin, xüsusən də atəş və isida üçün. Mən hədəfimi itirməyə davam edirəm, çünki gövdə hərəkət edir, qüllə yox. və mən ölürəm. kompüter keyfiyyətinə yaxın deyil, amma yenə də yaxşı bir oyun
Komputerdə daha yaxşı oynanılır(sözümü geri alıram 2021 ci ildə artıq telefondan daha yaxşı oynanılır.HTML5👎
gözəl oyun
Tanki Online - PvP tank shooter Arcade rwkw
Tətbiqi işə salır> proqram yeniləmələri xahiş edir birbaşa oyun mağazasına yeniləməyə toxun =qeyri-adi yeniləmə yoxdur 🤬🤬🤬 indi yenilənməsə oynaya bilmərəm amma yeniləmə yoxdur play store-u yenidən başladın hələ də yeniləmə yoxdur zəhmət olmasa bunu düzəldin mən hiss edirəm sanki mən bu oyundan imtina edirəm
bu oyunu sevirəm
Super oyundu Əladir mənim xoşum gəldi heqiqeten oynuyançın çetin deyil
Tanki Online - PvP tank shooter アーケード wxkz
Iks daire gelib cixmir
30 fps necə oynaya bilərəm?
Yeni paketləri, xüsusi missiyaları və dəmir günlər mövzusunu əlavə etdikdən sonra baxın Mobil proqramın yüklənməsi həmişəlik vaxt aparır, oyun yükləndikdən sonra mən donuz bankını tapmadım, yalnız problem var idi və söhbət yüklənmədi. Döyüşə getdim 12v12-də o qədər ləngidi hələ də mən necə hərəkət edə bildim, amma sonra zədələməyə çalışdığımda zədə baş vermədi, amma yenə də insanları öldürə bilərdim, lakin zərər göstərilmədi, amma yenə də zərər görürdüm. . Və 12v12 Lagı düzəldin, onu oynamaq çox çətindir! Çox sağ ol
Oyunu oynamaq lazım olan kompüterdə profiliniz olsun, yəni birinci kompyuterdə oyuna girib reklam açmaq lazımdı.
Yeniləmə seçimi yoxdur!!! Oyunu oynaya bilmədiyim üçün 3 saatdan çox premium itirdim.
Peace, Death! Arcade drz
yaxşı oyundu ama gec açır buna görədə çox pisdir
Çox yaxşı oyundu amma yeniləmə düyməsini görmürəm və oyunda deyir oyunu yenilə, hə? Mən başa düşmürəm, zəhmət olmasa düzəldin
Heç vaxt belə bir oyunu təklif etməzdim, əvvəllər yaxşı idi, indi dəhşətlidir. Oyun valyutası da daxil olmaqla hər şey bahadır. Əgər irəliləyişinizin yavaş olmasını və bu, dəhşətli olmasını istəmirsinizsə, hər şey üçün pul ödəməlisiniz
Vaxtınızı itirməyin, oyun dəhşətlidir. İstədiyimiz hər şey klassik tanki idi, lakin birtəhər inkişaf etdiricilər bu oyunu yerə qoymağı bacarırlar. Aidiyyatı olmayan, axmaq əməliyyat olan silahların əlavə edilməsi veteran oyunçulara birbaşa təhqirdir. Vaxtınızı və səyinizi boşa xərcləməyin. İnkişaf etdiricilər üçün çəkicdən keçmiş bütün silahlar heç vaxt daxil edilməməli idi, onlar aid deyil və heç vaxt olmayacaq. Bir daha bu mövzuya qayıtma.
Bu Oyun Çox Superdi Men Bu oyunu 1 ci Sinifdən Oynayıram İndi İsə 8 ci Sinifdə Oxuyuram Ama Flash Versiyon 😭 Geri Qayıtsaydı Yaxşı Olardı HTML5 də Çox İnternet İstəyir ♥️☹️
Tanki Online - PvP tank shooter Аркадни bmq
belede babatdi
Çox super👍👍🖤
Yaddaş problemi. Oyun ilişib qalır və arada qalır.