Post by cresacrimatxoe on Feb 16, 2022 15:19:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ bhop pro ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ bhop pro IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ להגדיל פריצת גבישים ▞▞▞
▞▞▞ bhop pro 2022 version ▞▞▞
זה היה טוב אבל העור המפלצת הוא ב-9000 אבל אני מוכר אותו אני מקבל 4000??? והגרפיקה לא טובה
חיקוי טוב של סיאס גו
המשחק הזה ממכר ומהנה. אני חושב שהמשחק יהיה כיף יותר אם תוסיף חליפות כדי לצייד את רשת הדמות שלך בגוף שלישי ולהפוך את זה כך שהפריטים המאובזרים במשתמש שלך יהיו גלויים לשחקן אחר, למשל אני נראה שחקן אחר שאתה יכול לראות יש סכין/סובבת ידיים וכפפות. צריכה להיות גם תמיכה בבקר/מקלדת ועכבר. כמו כן, אם אתה יכול להוסיף תנועות מצלמה מלאות נדירות שונות במקום נדירות תהפוך את המארזים פחות מאובזרים ותוסיף עוד תיקים זה יהיה מגניב
בעצם משחק ממש כיף כשאתה מבין את הפקדים, רוצח זמן נהדר והרבה רמות שונות לשחק
כרגע המשחק הזה עשוי לאשפה ולא יותר מדי פרסומות של 30 שניות. אפילו לא מבין את המשחק הזה.
אני אוהב את המשחק על ידי אבל הסיבה ששמתי 3 כוכבים כי זה קצת קשה וכל כך קשה משחק וזה מגניב אבל אני אוהב את עורות האקדח
המשחק הזה יכול להיות הרבה יותר טוב, רעיון מעולה. אבל להרבה פרסומות הניסיון שלי נהרס למחצה. וגם הרבה באגים ותקלות אל תבזבזו את ה-BHOP הפוטנציאלי שלך!!!!!!
מחקתי תמשחק קיבלתי ביונט ששווה מלא ואז זה פשוט לא נתן לי את הביונט
אני מאוד אוהב את המשחק אבל הייתי רוצה אותו אפילו יותר אם היו לו פחות פרסומות. בכל פעם שאני מסיים שלב או מת אני מקבל מודעה. והם גם לא מודעות קצרות רוב הזמן. אני מבלה יותר זמן בפרסומות מאשר במשחק. אני לא יודע אם זה רק אני או שלאנשים אחרים יש את הבעיה הזאת אבל לא לכולם יש כסף לשלם על שום פרסומות, גם אם זה רק 2 דולר. חוץ מזה המשחק די כיף לשחק כשמשעממים.
אני אוהב את המשחק הזה אבל יש בעיה שאני משחק כבר שלושה ימים. הגעתי ל-gold bhopper 3 והצלחתי לצבור 400 אלף נקודות/כסף על ידי מכירת כל הפריטים מסיבובי ארגז. הבנתי שהמשחק קל מדי, במיוחד למתחילים, אנא קחו זאת בחשבון. במיוחד מכיוון שלמשחק הזה לא היו עדכונים או שינויים מאז תחילת השנה. אני מתחיל לחשוב שהמפתחים איבדו לחלוטין תקווה במשחק הזה ובקהילה.
משחק מבריק ואתה לא יכול לקנות פרסומות ב-2.00 פאונד אתה מרוויח ארגזים בהדרגה ברקע הבעיה היחידה שלי היא שלפעמים כשאתה מצטרף לשרת הוא מעיף אותך החוצה אחרי 10 שניות זה עושה את זה רק פעם אחת (בשבילי בכל מקרה) גם מאוד משמח ומרפא את הבורדן שלי 5 מתוך 5
הרבה פרסומות
מבאס, הפקדים לבחירה ברמה הקטנה, כל המשחק מבאס, ברצינות אל תבזבז את הזמן והאחסון שלך בהורדת התירוץ העצוב הזה של משחק.
זה משחק הפארקור שאני באמת אוהב.
די מגניב זה משחק קריר להירגע ולשחק
אני נותן לו 3 כוכבים למרות שזה משחק מעולה יש לי באג שכשאני לוחץ קדימה המסך הופך לשחור ואני לא יכול לעשות שום דבר
KawaiiWorld আর্কেড nqd
הארגזים של המשחקים האלה גרועים אני מוציא 100 אלף בכל פעם שאני קונה ארגז סכין ומביא את הסכין והסכין נורא כל פעם אז אני פשוט לא רואה סיבה לקנות ארגזים חוץ מזה שהמשחק מדהים
רוצח זמן נהדר, אני אוהב לפטפט את הטון ולנסות לעלות על לוחות המובילים בגלישה
אני שונא את זה כשאני מנסה לקפוץ אבל זה לא מאפשר לי לקפוץ זה כל כך באגי בבקשה רק תקן שאם תעשה את זה אני כנראה אוהב את המשחק עדיף לנסות לבזבז עליו דברים
אוהב את המשחק חוץ מהעובדה שהוא תמיד מתקלקל ופרסומות מחליטות להגיע בחלק שאני הכי מרוכז בו.... אם לא היו פרסומות, הייתי משחק בזה כל היום (ותקלות) אבל חוץ מזה שאני ואחותי אוהבים לשחק בזה
bhop pro Simulasi rpq
משחק מגניב צסאב לנוטאטאקו
משחק די מהנה מבוסס פיזיקה שיש לו גרפיקה נחמדה קוסמטיקה מגניבה ובקרות פיזיקה קלאסיות של counter strike דורשות קצת עבודה אבל זה משחק מהנה שבו אתה יכול להתחרות עם החברים שלך.
זה משחק טוב זה כמו csgo ומפת המשחק כיפית מקווה שהיא תתעדכן
יש יותר מדי פרסומות ורוב הפעמים הדמות שלי לא תזבל אפילו אם אני עושה תנועה
משחק טוב אבל יותר מדי פרסומות
bhop pro Симулятори kuut
מאוד מעצבן. אין מחסומים מאכזב מאוד
אני זוכר ששיחקתי את המשחק הזה כילד בן 8 או 9, אני בן 14 זה נותן לי כל כך הרבה זיכרונות
אני רוצה להציע לעצור את הפלטפורמות הפוגרות, לא יכולתי אפילו להגיע לפלטפורמה בגלל שהיא מפגרת. הטלפון שלי הוא העדכני ביותר והאינטרנט שלי הוא 5g+
המשחק מהנה מאוד. הפרסומות הן קלות וזה כל 4-5 נסיונות חוזרים, אבל יש איזו תקלה שקורה ובזמנים אקראיים, זה היה מעיף אותי מהשרת ללא סיבה. אם התקלה הייתה מתוקנת זה יהיה דירוג קל של 5 כוכבים ממני
משחק מהנה מאוד שאפשר להתרשם ממנו הלוואי שיכולת להחליף סכינים
bhop pro Simulation pizi
ואאאאוווווווווו
הבעיה שלי אני לא יכול להוריד את BHOP PRO אז אני אדרג אותו 2 אני כל כך מצטער על זה :'-) אני כל כך מצטער
bhop pro سیمولیشن svt