(Android/iOS) Sonic Dash 2: Sonic Boom apkrāptu kodu ģeneratoru dārgakmeņi
Feb 16, 2022 15:04:20 GMT -5
Post by cresacrimatxoe on Feb 16, 2022 15:04:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Dash 2: Sonic Boom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Dash 2: Sonic Boom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kodu ģeneratoru dārgakmeņi ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Dash 2: Sonic Boom 2022 version ▞▞▞
Pastāvīgas reklāmas spēles laikā ir nomāktas.
Lai man palēninās
Spēle aizkavējas un pastāvīgi sasalst. Es spēlēju daudz spēļu, un šī ir vienīgā, kas pastāvīgi sasalst pat pēc atinstalēšanas un atkārtotas instalēšanas. Turklāt pārāk daudz piespiedu reklāmu. Citādi laba spēle.
Ļoti forša spēle
Pasākuma pabeigšana, lai iegūtu Vector, ir tik kļūdaini un nomākta! Tas aizved mani atpakaļ uz 942 no 1036. Tas turpina notikt no atgriešanās pie nejaušiem skaitļiem. Lūdzu, izlabojiet to pēc iespējas ātrāk!
Ja kāds man jautā par šo spēli, es to neieteiktu, jo Sonic Dash 1 ir ļoti slikta kontrole pretstatā tam, ka Sonic Dash 1 ir labas vadības ierīces, grafika un tik daudz rakstzīmju.
Spēle ir laba, taču ir dažas kļūdas, kas ir jānovērš
Sonic Dash 2: Sonic Boom እንቅስቃሴ ያለባቸው ipi
Lieliska lietotne tikai tāpēc, ka pēc kāda laika tā var kļūt garlaicīga. Tik daudz varoņu un tik daudzu citu atbloķēšana. Tātad labāk par pirmo.
Es zaudēju visu savu progresu un tagad nevaru to ielādēt atpakaļ.
Sonic Dash 2: Sonic Boom Arkade eso
lūdzu, atjauniniet šo spēli ar vairāk varoņu, jaunu zonu, vairāk sacīkšu arēnu
man tas patīk! Mana vienīgā problēma ir personāžu trūkums un nesaprotamas spējas, piemēram, ir tikai slimi spēlējamie varoņi vai astes, piemēram, papildu tiešraide? Būtu labāk, ja jūs pavelktu uz augšu divas reizes un jūs iegūtu nelielu stimulu astes astes dēļ, ja labotu, ka tas būs jaukāks. Like ja piekrīti
Sonic Dash 2: Sonic Boom Arcade blh
Forša kam nepatik lohs
Man patīk šī spēle, bet atinstalēšana būs labākais risinājums, es nevaru izbaudīt spēlēšanu, jo pārāk daudz reklāmu,,!!!
Šī ir miskastes spēle, kad jūs tikko nokļūstat pirmajā startā un pabeidzat spēli, liek jums iegādāties varoni savai komandai, bet jums pat nepietiek, lai nopirktu vienu jauku darbu, ja jūs tikko sabojājāt manu spēļu pieredzi .
Strikers 1945 Arcade enf
Tas ir lieliski, ka es varu spēlēt tik daudz varoņu un varu spēlēt kā nūjas, viņa ir mana mīļākā, taču viena lieta, kāpēc skaņas uzplaukums tomēr ir?
Šī spēle ir jautra, taču man šķiet, ka sarkanie gredzeni ir pārāk dārgi. Iekasēt piecus dolārus par 250 sarkaniem gredzeniem (kurus pat nevar nopirkt divas rakstzīmes) ir izkrāpšana! Piemēram, nāc, vismaz samazini to par dažiem dolāriem. Es neesmu stulba, es zinu, kad mani apkrāpj. Izņemot to, šis ir jautrs Subway Surfers klons.
Man tas patīk! Dažas lietas, kas palīdz jums nomodā, ir veikti daudzi pirkumi, taču tā joprojām ir lieliska spēle!
Man tas patīk, un es atceros, ka es to spēlēju, kad es biju jauns, bet varoņi ir tik dārgi, ka es atceros, ka redzēju video, kad tie maksāja 30, lūdzu, padariet tos lētākus:( Un man tas joprojām patīk
Rediģēt: spēle nav daudz mainījusies kopš atjaunināšanas joprojām, lai gan ir patīkami redzēt Vector spēlē, tomēr tā var kļūt diezgan atkārtota un diezgan lēna, lai iegūtu visas rakstzīmes un tos uzlabotu. Lai gan tā joprojām piesaista uzmanību, jo tā ir nebeidzama skrējēja spēle, tāpat kā pirmā Sonic domuzīme, taču ne tik daudz baudījuma, kas liek jums vēlēties spēlēt vairāk. Kopš tā pamešanas nav novērstas ne kļūmes, ne kļūdas.
vienkārši nepatīk reklāmas, bet patīk spēle
Netiek pareizi sinhronizēts ar Google Play spēlēm. Sasniegumi netiek reģistrēti, un es nevaru turpināt progresu no jaunas ierīces. Spēles problēmas: 1) Enerbeam nerada gredzenus. 2) Vairogs ir bezjēdzīgs, jo tas nenotīra tuvumā esošos šķēršļus, kad kaut ko uzsit. Tas arī pazūd, traucoties cauri objektiem. Sonic dash 1 ir labāka vairoga ieviešana. 3) Reklāmas pēc KATRA skrējiena
Smieklīgi, pasākumu rezultāti pastāvīgi tiek atiestatīti, tāpēc jūs nekad nevarat iegūt nevienu no balvām!
Oho! Šī spēle ir lieliska, es vienmēr esmu sonic fans jau 12 gadus 😀, tomēr atjauninājumi ir ļoti forši, un tie ir jautri, jo jums ir arī iespēja izvēlēties vairākus spēlētājus un izpildīt izaicinājumu, labi izveidots.
Man patīk visas skaņas spēles, kuras man ir paticis spēlēt šo spēli, un es ceru pievienot tai vairāk varoņu un jaunus notikumus
Laba spēle, bet patiešām aizkavēta un neloģiska, jo dažreiz varonis pat nereaģē uz manām komandām
Spēle ir laba, bet būtu labi, ja jūs varētu atbloķēt jaunas pasaules.
Man ļoti patīk spēle, un tā ir lieliska spēle, bet šī viena kļūme liek man iet no galējās kreisās puses līdz galējai labējai pusei, lai gan es velku tikai vienu reizi, un tā mani daudz nogalina un liek man vēlēties dusmoties lmfao.
Tas man nepārtraukti lika izvēlēties pievienojamās rakstzīmes, kad tādu nebija. Es nemaz nevarēju spēlēt! Atinstalēta.
Lieliska spēle, viss uz vietas, bet sarkanās zvaigznes ir ļoti grūti atrast, tāpēc varoņi ir arī dārgi
Spēle tika izlaista 2017. gadā, un pašlaik tā ir pieejama android un iOS spēļu veikalā. LIVE. An error occurred. ... Sonic Dash 2: Sonic Boom (2015).
Es nevaru iziet no skrējiena, kad to sāku. Liels pievīlis. Es arī zaudēju savu progresu pakalpojumā Google Play.
Man patīk skaņas uzplaukums un es nevaru dabūt rakstzīmes, bet man ir ķemmes, es piešķiršu tam 3, jūs zināt, kāpēc, jo ikviens, kad es lecu, es nevaru pārtaisīt, es zinu, ka es nevaru atbildēt, šī spēle netiks ļaujiet man 🤔 man arī tas patīk, jo tas man nedeva adsss
2.Modelis: Elektriskā Zobu Scaler. 3.Materiāls: 100% Augstas Kvalitātes ABS ... Tagi: sonic boom, galvas skruberi, sonic ezis, oral b sonic complete,
Šī spēle ir ļoti laba, taču nav viegli izveidot dažas karikatūras
lieliska spēle ar jaunu mehāniku, ko spēlēt. dažādiem raksturiem piemīt interesantas spējas. bet serveri vienmēr nedarbojas, tāpēc jūs nevarat sacensties pasākumos. lūdzu, labojiet servera problēmas.
Visu laiku, kad spēlējot spēli izmantoju wifi, spēle vienmēr sagrauj to, ko es daru, es neiesaku šo spēli nevienam mēģināt iegūt CSR racing 2
Es neesmu apmierināts ar šo spēli, tāpēc, ka varoņi MAKSĀ PĀRĀK DAUDZ! JAUNĀM KARTĒM MUMS JĀATLĒST VARĒTŅI!! GRAFIKA NAV TIK SLIKI, BET JOPROJĀM PIEVIENO DZĪVI DZĪVES! UN JĀBŪT VAIRĀK LAIKA PASĀKUMIEM !! Vienīgais iemesls divām zvaigznēm tas ir nedaudz izklaidējošs, un, ja tas joprojām nemainīsies, es to atinstalēšu pēc iespējas ātrāk
Vairāk reklāmas nekā spēle. Šī spēle ir jautra, jo jūs varat saglabāt visus savāktos gredzenus un mainīt partneri, taču problēma ir tā, ka šai spēlei nebija attīstības. Es domāju, ka tas mainīsies pēc gada, bet joprojām tas pats. Būtu jautri, ja jūs pievienotu papildu spēles, piemēram, jūs varat iegūt bezmaksas varoni vai kaut ko līdzīgu, jo visi šīs spēles varoņi ir ļoti dārgi, es gribu nopirkt Shadow, bet paskatieties uz viņa cenu, brālis. Maniem sarkanajiem gredzeniem ir tikai 15, labāk uzspēlējiet vienu
Buggy haoss, taču ar pareiziem labojumiem spēlei ir potenciāls attīstīties!
Es šai lietotnei būtu piešķīris 5 zvaigznes
Sonic Dash 2: Sonic Boom 아케이드 wwr
Nevar izturēt pat pirms reģistrēšanās. Turpiniet atkārtot to pašu, pat restartējiet vai instalējiet Game.Lame Developer...
Tas man nedod biļetes! Tur bija rakstīts 36 minūtes līdz nākamajai biļetei, un es gaidīju 3 STUNDAS un neviena biļete, lūdzu, labojiet to
Esmu spēlējis šo spēli, jo tas iznāca, kad man bija 6 gadi, un iznāca daudz jaunu lietu. Piemēram, ēna vai Viktors, kurš var uzbrukt briesmoņiem. Par visu es mīlu šo spēli.!