(Android) Raft Survival: Przetrwanie na tratwie oszukuje nieskończone wszystko
Feb 16, 2022 15:01:24 GMT -5
Post by cresacrimatxoe on Feb 16, 2022 15:01:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Raft Survival: Przetrwanie na tratwie ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Raft Survival: Przetrwanie na tratwie IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje nieskończone wszystko ▞▞▞
▞▞▞ Raft Survival: Przetrwanie na tratwie 2022 version ▞▞▞
Naprawdę niesamowita gra, ale jest jeden problem, który ma tylko 2 przetwarzanie, co zajmie bardzo dużo czasu. Napraw to i dodaj więcej przetworzeń.
Ciągle mnie wywala z gry dlaczego?
wydajność jest zła , powinieneś tworzyć mniej szczegółowe tekstury dla złych urządzeń i mniej szczegółowe modele 3d , a przerywniki powinieneś tworzyć jako animacje 3d
Lp
Kody do gry Tasty Planet Forever na Androida i iOS
Uwielbiam tę grę, ale kiedy dostaję skrzynię i otwieram ją za pomocą zamka i wybieram losową rzecz, taką jak 1 złom lub 2 drewno, wściekam się, ale podoba mi się gra
Bardzo dobra gra, ale 4 gwiazdki, ponieważ nie możemy grać w trybie multiplayer
Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator Simulation cgn
Fajna gra polecam naj pradzieje mi się podobało jak rekin gryzł drewno❤️🦈
3 Gwiazdki bo gra jest w miare spoko ale ceny są za duze(ponad 90zl za ponad 700 monet). Nie ma katscenek tylko wklejone obrazki z muzyką ale i tak do życia. Wnerwia mnie zeby otworzyc skrzynie trzeba obejrzec reklame i itak nic fajnego nie dropi. Prosze naprawcie.
Niesamowita gra, ale teraz potrzebujesz nowej aktualizacji.........
Galaxy Invaders Attack - Alien Shooter Аркады fko
Przetrwanie tratwy; Survival Ark: Zombie Plague Battlelands ... W Raft Survival będziesz musiał zrobić wszystko, co możliwe, aby przetrwać
Dodaj do gry ze znajomymi, ponieważ chcę, aby mój przyjaciel grał na tratwie, a my możemy grać razem, dodaj, że możesz grać ze znajomymi
Cholerny. Uwielbiałem tę grę, ale teraz nie mogę niczego przetworzyć bez oglądania reklamy, a nawet wtedy - czasami mówi, że nie ma żadnych reklam i spróbuj później. Tak denerwujące, zastanawiałem się nad zakupem premium, ale myślę, że dam sobie z tym radę. Nie chcę być zmuszany do wydawania 13 dolarów tylko po to, by zagrać w grę. Tak rozczarowany, że naprawdę podobała mi się ta gra.
Sa wszystkie jezyki prócz Polskiego
Aniony
Wooooooooooooooo, podoba mi się ta gra i bardzo fajna do grania, ale nie jest pobierana szybko i taaaak wolno, ale fajnie, proszę, oddaj informację zwrotną
Musisz zapłacić za wszystko w piaskownicy, nawet gdy osiągniesz poziom 10 i go odblokujesz... Również, jeśli grasz w grę i odblokowujesz przedmioty, nie odblokowuje się to w piaskownicy.
Dobra gra na zabicie czasu. Niektóre miejsca na wyspach mówią „wkrótce będą dostępne”. Co to znaczy? Gram już od roku i nadal nie jest dostępny. A także, jak powstaje proch strzelniczy? Nigdy nie mogę znaleźć potrzebnego kwiatu. Nadal gram w tę grę. Ale badam inne tego typu, ponieważ nie zostały naprawione żadne ulepszenia/poprawki. Zróbcie coś chłopaki! Proszę odpowiedz.
Słaba gra
Świetna gra. Zabawne i dobre na zabicie czasu
Raft Survival: Přežití na Moři – Ocean Nomad Simulátory yavp
Wszystko jest idealne gdyby dwie rzeczy. Mianowicie nie rozumiem po co odblokować kolejne miejsca trzeba płacić tymi złotymi monetami. Kiedyś tego nie było. Prosiłbym albo o usunięcie tej mechaniki albo o więcej sposobów na tych monet. Druga rzecz jest o wiele gorsza. Nie wiem dlaczego ale np. Jak posadzę 4 palmy oraz dam rybę do upieczenia to nie mogę zrobić nic innego. się na wyświetla informację, że mogę coś kupić za złote monety. Nie mam pojęcia po co ta mechanika.
Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator سیمولیشن bah
Uwielbiam, że ta gra jest fajna i nie mam żadnych błędów, to kontynuuję, ale kiedy będzie druga część, nie widzę drugiej części, może chciałbyś mi ją pokazać
Daję tę 1 gwiazdkę, ponieważ 1. Nie mogłem pozwolić mi grać, po prostu utknąłem w wyborze trybu, który ulega awarii za każdym razem, gdy próbuję zagrać, napraw to. I jeszcze raz to pobierzę.
gra ok Ale jest nudna
Wszystkie moje drzwi są zablokowane przez ostatnie kilka dni – ale poza tym jest to zabawna i relaksująca gra.
szkoda tamta wersja starsza byla lepsze tu tszeba wszystko odblokowywac
Aplikacja RAFT - Gra o przetrwanie w App Store
Raft to wciągająca gra survivalowa, która daje nam tylko jedno zadanie: przetrwać na malutkiej tratwie. Jeśli Wam także przypominają się
Ta klasa jest do bani
Life of Great White Shark: Megalodon Simulation
Gra miałaby być bardzo dobrą grą z ograniczeniami rzeczy i bez nakładania rzeczy, czyli utworem dla tej gry, według której powinien być tryb przetrwania. I tu moja prośba do napisał postarajcie się zrobić, jak to jest rozkazem, bo gra bez tego też jest fajna ale poprawiła przez z survivalem
Uwaga! Jesteś zalogowany na innym urządzeniu. Wyloguj się tam lub poczekaj tutaj. Powtórz O Uważaj na zapasy żywności i wody, aby przetrwać na tratwie!