Post by cresacrimatxoe on Feb 16, 2022 14:55:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Story - Mansion Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Story - Mansion Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod πολλών πλήκτρων ▞▞▞
▞▞▞ My Story - Mansion Makeover 2022 version ▞▞▞
Αυτό είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ever!! ♥♥ Μου άρεσε... Έχει εύκολα και δύσκολα επίπεδα, αλλά δεν μου άρεσε όταν κάνουν 2 εκκινήσεις για ανακαίνιση, στην πραγματικότητα παίρνουν 1 ⭐ αλλά μερικές φορές 2 ... Ξεκούραση όλα είναι υπέροχα
Ωραίο παιχνίδι αλλά το παιχνίδι μου κόλλησε και μετά δείχνουν ότι έρχονται περισσότερα δωμάτια και για μελλοντική ενημέρωση ....kb start hoga ab yh
Λατρεύω το itttttt Είναι τόσο ωραίο yayyyy το αγαπώ τόσο πολύ
Εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά τα επίπεδα γίνονται πολύ δύσκολα πολύ γρήγορα όπου πρέπει να ξοδέψετε χρήματα για να αγοράσετε αντικείμενα για να τα κερδίσετε
Ειναι τελιο παιχνιδι❣️❣️❣️
Πάντα ζητάω μια ενημέρωση όπως την έχω ενημερώσει 5 φορές ήδη και είναι μόλις ένας μήνας από τότε που την κατέβασα
Καλο
Γενικά, ένα χαριτωμένο παιχνίδι. Ωστόσο, καθώς τα επίπεδα γίνονταν πιο δύσκολα, οι διαφημίσεις έγιναν μεγαλύτερες και συχνά παγώνουν την οθόνη σε σημείο όπου το παιχνίδι δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Απεγκαταστάθηκε.
Το παιχνίδι συνεχίζει να παγώνει
Καλός
👍
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο, αλλά μετά από ένα ένα πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι, οπότε αν αλλάξει αυτό το πράγμα, τότε ήταν ένα πολύ καλύτερο παιχνίδι σε αυτόν τον κόσμο.
Ένα υπέροχο παιχνίδι αλλά είναι πολύ δύσκολο γι' αυτό του έδωσα 2 ⭐
My Story - Mansion Makeover પઝલ vbl
Επίπεδο 415 και δεν μπορώ να προχωρήσω περισσότερο στο παιχνίδι μέχρι να το ενημερώσουν .. Είναι χάλια!! Έχω περίπου 5 ώρες απεριόριστης ζωής που θα πάνε χαμένες τώρα εξαιτίας του. Κατά τα άλλα είναι εντάξει παιχνίδι. Μακάρι να είχαν περισσότερες εκδηλώσεις όπως κήποι. Όπως πράγματα για το Halloween και πράγματα στα οποία μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον διαμάντια και τέτοια. Δεν διάβασα την ιστορία, οπότε δεν μπορώ να δώσω σχόλια για αυτό. Υποθέτω ότι θα πάω να παίξω κήπους και ελπίζω να έρθει σύντομα η νέα ενημέρωση. Αν όχι, φαίνεται ότι θα απεγκαταστήσω ένα άλλο παιχνίδι
My Story - Mansion Makeover Łamigłówki aej
🥰
Το παιχνίδι με διώχνει όταν παίζω έναν αγώνα μετά την τελική ενημέρωση
Πολύ ωραίο το παιχνίδι... Αλλά έχει σταματήσει στο 328 επίπεδο και δεν προχωράει παρακάτω.. Δυστυχώς.. Απογοήτευση..
Στην αρχή ήταν καλό αλλά τώρα άργησε τόσο πολύ η αναβαθμισμένη έκδοση, ανυπομονώ για τις ανακαινίσεις, θα το απεγκαταστήσω παίρνει πάρα πολύ χρόνο.
My Story - Mansion Makeover Hjernetrim jodz
Πολυ καλη
Μπορεί να ανέβει στα επίπεδα με μικρό προϋπολογισμό, ενώ εξακολουθεί να είναι προκλητική. μου αρέσει η ιστορία.αν και δεν νομίζω ότι θα είχα τόσες πολλές γλάστρες .πολύ ποτίσματα στην πραγματική ζωή.
Chicken Gun Action jny
Αυτό το παιχνίδι είναι κάτι! Είναι καλό, για την πρώτη φορά που το παίζετε. Απλά να ξέρεις μην αγοράζεις τίποτα. τα χρήματα θα δαπανηθούν σε πράγματα που δεν χρειάζεστε.
私のストーリー - 豪邸へ大変身 パズル sdvj
Πώς μπορώ να προχωρήσω στο επόμενο επίπεδο. Πάντα "μένουν συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις" γιατί περιμένω σχεδόν 1 εβδομάδα. Πρέπει να απεγκαταστήσω;
Νομίζω ότι είναι ένα υπέροχο παιχνίδι και νομίζω ότι πρέπει να το αποκτήσετε εκεί που δεν υπάρχουν διαφημίσεις! Αλλά κάθε φορά που θέλετε να κάνετε κάτι άλλο πρέπει να το κάνετε ένα παιχνίδι ένα διαφορετικό παιχνίδι ένα παιχνίδι που ταιριάζει και είναι κάπως ενοχλητικό αλλά δεν είναι τόσο ενοχλητικό και μπορώ να ζήσω με αυτό, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να το αποκτήσετε .😐😊
Καλό!
Μου αρέσει να σχεδιάζω το δικό μου σπίτι.. αλλά αυτό το παιχνίδι έρχεται πάντα σύντομα ενημέρωση, έρχεται ενημέρωση, περισσότερο επίπεδο σύντομα, με κάνει να ξεθωριάζω. δεν μου αρέσει να περιμένω. αν συμβαίνει κάθε φορά σε μεγάλο χρονικό διάστημα, θα απεγκαταστήσω.
Θα ήταν διασκεδαστικό αν το παιχνίδι άνοιγε ποτέ. Κάθεσαι στη σελίδα και λες ότι είναι 100% φορτωμένη αλλά ποτέ δεν πάει πουθενά.
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά η κύρια πρόκληση είναι αηδιαστική. Χρειάζομαι αστέρια για ανανέωση για αυτό μόνο εγώ παίζω. Θα έδινα 5 αστέρια εάν ακυρωθεί η κύρια πρόκληση
είναι καλό
Μου άρεσε το παιχνίδι, αλλά έχει περάσει περισσότερο από ένας μήνας από την τελευταία ενημέρωση. Πότε θα ενημερωθεί;
Νομίζω ότι λόγω υπερωρίας προστίθενται περισσότερα δωμάτια... Δεν παίζω μέχρι να προστεθούν περισσότερα δωμάτια γιατί ειλικρινά ποιο είναι το νόημα; Δεν παίρνεις αστέρια ή διαμάντια lol
Πολύ διασκεδαστικό!!!!
Αυτό είναι το παιχνίδι είναι wow
Τέλιο!
Φτάνω στο lvl300+ και είμαι στο κύριο επίπεδο. Το έχω ενημερώσει ήδη και δεν μπορώ να συνεχίσω το παιχνίδι μου γιατί δεν παίρνω πια αστέρια. πότε θα ενημερώσετε το παιχνίδι για τα δωμάτια;
😍😍😍😍😍
Τελειο παιχνίδι. Ειναι το αγαπημενο μου!!!!!!🤩
Είναι κολλημένο εδώ και μήνες, αλλά δείχνει διαφορετικά δωμάτια.
Αγαπώ το παιχνίδι, αλλά για μια εβδομάδα δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Ενημερώστε για να έχουμε περισσότερα δωμάτια για διακόσμηση!!!!