Post by cresacrimatxoe on Feb 16, 2022 14:52:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blockman Go ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blockman Go IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קריסטלים רבים פורצים ▞▞▞
▞▞▞ Blockman Go 2022 version ▞▞▞
אני מדרג 2 בגלל הרונים שלי אני משחק כבר שנתיים וקיבלתי 0 עלוקות 3 12 עלוקות 1 2 עלוקות שתיים זה לא הוגן אני צריך לקבל סט מלא של עלוקה שני בשלב הזה גם כשיש גם כמה האקרים גם להפסיק עם התשלום הזה כדי לזכות בדברים
המשחק הזה נחמד בעיית הפריצה נפתרה תודה, יש בעיות אחרות כמו תקלות ופיגורים אבל המשחק הזה מדהים, בבקשה תמשיך לעשות אירועים מהנים יותר ולפתור את הבעיות.
משחק טוב מאוד תאמין לי
הכי טובה באולם
הגרסה הישנה מדהימה כי אנחנו יכולים להתיידד עם כל האנשים עכשיו אנחנו מפולגים החברים שלי נעלמו.
משחק מעולה כי יש בו המון מישחקים אני משחק יותר bed wars ו-sky wars and egg wars משחק מלך מציע לכם להוריד😊😉🙃🙂😋🤗🤠😻😽😺❤🧡💛דדדדדדדדדד💚💙💜🤎🖤💜🤎🖤😋
bedwars זה נהדר אבל כמה משחקים אחרים טובים גם זה רק המשחקים האחרים. לא מעודכנים אנחנו צריכים שהאחרים יהיו כמו bedwars
הממ Bmgo הוא משחק מדהים! , אסביר מדוע דירגתי את זה בכוכב אחד בלבד. זה בגלל כל כך הרבה באגים! , האקרים, תקלות, צ'יטים קורים אני ממליץ לך הבעלים לתקן את כולם בגרסה הבאה 😐 בנוסף יש לי באג שנקרא לא מסוגל להתחבר לשרת, אני לא יודע למה! יש לי חיבור אינטרנט טוב.! ואני לא יכול לשוחח עם החברים שלי תקן את כולם!!
הסיבה שנתתי שני כוכבים היא כי בסימולטור בית הספר של WWE כשקיבלתי 21 מיליון מטבעות וכאשר לחצתי על כפתור המכירה הוא הגיע למיליון אחד במקום 31 מיליון בבקשה תקן את זה
משחק טוב מאוד מעביר את הזמן וכיף מאוד
עדכון לחג המולד! אני אוהב את זה! כי הם מוסיפים אפקט חרב בחינם, חיית מחמד, טביעת רגל, שימוש בכרטיסים והבעיה היא שיש הרבה באגים ב-bedwars כשאני משחק במסך שלי משחיר אז רציתי שזה יתקן כי אני לא יכול לשחק..
זה קצת מבאס כי הבעיה שלי היא.....אם אני לא מעדכן זה כאילו במשך שנים אני לא מעדכן את זה כשעכשיו זה 2022 זה כל הזמן גורם לי לבעוט כי לא עדכנתי העדכון היה אנטי פריצה אז הייתי האקר אז אני חושב שזה טוב קצת אני מדרג את זה 3
זה סופר כיף זה משחק נהדר אבל יש האקרים בכל משחק זה מעצבן מדי
ממש כיף זה הרבה מודים למיינקראפט כמו בד ווארז אוגג ווארז ודברים נוסח וסאב לנוטאטאקו
זה עשה אותי על בן ההתחלה ורציתי להיות בת בכלל כי במציאות אני בת מהממת😭 מעצבן נורא אוף כל כך רציתי להיות במשחק מיינקראפט ולא שזה לא אמיתי בגלל זה מחקתי אותו חה חה חה שלי עוד לא היה טלפון שיחקתי בטלפון של אמא שלי במשחק מיינקראפט אז הייתי בת 🖕
זה טוב אבל אני לא יכול להיכנס למשחק הזה למה אני רוצה לשחק Blockman go בבקשה תקן את התקלה הזו
ראשית כשהתחלתי לשחק במשחק הזה, זה ממש כיף, חינוכי, אבל. אחרי כמה חודשים של משחק זה, אני מרגיש שרוב המיני-משחקים הם PAY TO WIN, אז אני לא יכול ליהנות מהמשחק הזה. במיוחד, רוב השחקנים במשחק הזה הם ילד. אני לא יכול לתקשר איתם, הם רק אומרים "היי" ואז שולחים הרבה אימוג'ים. אני שונא את זה. אנא תקן את המשחקים במיוחד משחקים בשם "Bedwars" זה פשוטו כמשמעו המשחק שהוצאתי הרבה כסף כדי לנצח.
אפשר לשחק בכל מיני משחקים של שרתיי מיינקראפט וגם משחקים מומצאים
זה מאוד כיף אבל הרבה אנשים רעילים הורגים אחד את השני ב-bedwars skyblock ובכל מריבה שיש לך והחשבון שלי נפרץ ופשוט פרצו לי לחשבון שלי ואני לא יודע את הסיסמה שלי ומחקתי את המשחק הזה ולא נהניתי בבקשה תקן את המשחק הזה אני אתן לך 5 כוכבים בלי שחקנים רעילים כאן ואני עוזב את המשחק הזה אני לא רוצה אותו יותר אני פשוט בחור בודד ואז זה השיעור שלי 😔 ואני אוהב את העדכון של משחק דיונון וואו
Goes To School, ארץ החלומות, לגיל הרך.
Blockman Go Spillehall pkt
אני נותן לזה כוכב אחד בגלל באגים והעדכון נכשל אפילו עדכנתי אותו יש האקרים
Blockman GO הוא אפליקציה בחינם עם מיני משחקים, צ'אטים וחברויות. אתה יכול לנגן כמה שמות חסומים כאן.
מישחק בן ####🤬
מושלם
אני מדרג את זה 2 כי העדכון הוא שאתה יכול רק לחבר את המדינה שלך מה עם החברים הכי טובים האחרים שלי שזה לא אותה מדינה כמוני איך אני אחבר אותו ואשחק בגלל זה מחקתי את האפליקציה הזו אבל עדיף אם אתה יכול להוסיף חבר במדינה אחרת
Blockman go הוא משחק טוב מאוד הוא משחק מרובה משתתפים ומולטי משחקים כמו bedwars skyblock ומשחקים משחקים בחינם ואין לשיר והחברים שלי מאוד שמחים ואני הולך למשחק הזה ו-ender פלוס כמו skyblock cross וואו אני מאוד מאוד שמח וזה סוף המשחק הוא גדול מאוד ומלחמות המיטה מסתיימות בגדול ומלחמות המיטה הורגות מיטות וכל כך קל הורג שחקנים האם אני אוהב את זה המשחק הזה ביי
מאוד נהניתי לשחק במשחק הזה זה משחק טוב אבל העניין הוא שהכל באגי ועניין מערכת הספרייה שעשית להחלפה החלפתי את ה-MVP ל-45 פעמים ועכשיו הוא נעלם לא עבר חודש ואז הוא הפך ל-vip וואו BUGMAN ללכת אני מקווה שתתקן את זה כי המשחק שלך מתחיל לקרוס
Crazy Restaurant 2021 Arcade rkr
Blockman Go आर्केड गेम scuv
יש לי הצעה שבה אוכל לאגד את מספר הטלפון שלי לחשבון שלי ב-blockman go.הצעתי את ההצעה הזו למעבר קל יותר של חשבון כי שכחתי את התשובות שלי בשאלות אבטחה. עם תכונת מספר טלפון זו שחקנים רבים יכולים להעביר את החשבון שלו למכשיר אחר אם הם שכחו את התשובות שלהם בשאלות האבטחה.
Blockman Go ארקייד dds
נתתי 4 כי זה לא הכי טוב...
אני אוהב את המשחק הזה במיוחד מלחמות מיטה אבל הבעיה היא שיש כל כך הרבה האקרים שבכל פעם שאני משחק יש האקר שעף במפה והורס מיטות כשאנחנו עסוקים באיסוף תפוזים וזהב ב- ironforge, אתה יכול בבקשה לעשות משהו בקשר לזה אם תעשה זאת אני אתן לזה 5 כוכבים אבל עדיין המשחק הזה מגניב ומדהים למעשה
אני לא אימפוסטר בחיים
וואו זה כיף. אני אוהב לשחק במשחק הזה. הומואים אתה צריך את המשחק הזה ועכשיו. ואני מבין טוב במשחק הזה (מקצוען)
Blockman Go Arcade pti
ממש לא כף
אני אוהב את המשחק הזה אבל הסיבה ש-3 הכוכבים שלו היא בגלל שהוא לא מתעדכן וגודל העדכון הוא 51mb ויש לי 700+mb אז זה לא הגיוני זה כל הזמן אומר לא יכול לעדכן בלוקמן לך בבקשה תתקן את זה אז אני לא עושה 5 כוכבים