Post by cresacrimatxoe on Feb 16, 2022 14:46:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ King of Avalon: Dominion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ King of Avalon: Dominion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daug žetonų nulaužti ▞▞▞
▞▞▞ King of Avalon: Dominion 2022 version ▞▞▞
Trendy Fashion Styles Dress Up Vabaajamängud slh
Man tai patinka, nors mokančių žaidėjų ir nemokančių žaidėjų skaičius yra labai didelis. Tai puikus laiko žudikas! Ir labai įtraukianti. Mylėk siužetą!
Puikus žaidimas tęstųsi, bet „Tapjoy“ išmušė mane iš didelio atlygio, kurį sumokėjau, skiriu šiam žaidimui 4 žvaigždutes, bet jei užsiimate kitam žaidimui, „tapjoy“ gali neapdovanoti jūsų taip, kaip tai padarė man.
Atsisiunčiau žaidimą, nes susidariau įspūdį, kad žaidimas visiškai skirsis nuo to, koks yra iš tikrųjų. Skelbimas, kurį gavau, ir peržiūros nuotraukos, naudojamos šiame žaidime, yra visiškai klaidingi. Tai dar vienas bedvasis strateginis žaidimas apie bazės atnaujinimą. Man buvo pažadėtas tikras žaidimas ir jis atrodė gana įdomus, bet, žinoma, tai toks pat žaidimas, kaip ir bet kuris kitas strategijos bazės kūrėjas. Pramogos valandą ar dvi, tada tiesiog pasensta ir aš prarandu susidomėjimą. 👌
Bandymas žaisti kaip laisvam žaidėjui yra švelniai tariant sudėtingas. Dariau tai kelias savaites ir nusprendžiau nusipirkti keletą nedidelių pirkinių, kad palaikyčiau kūrėjus. Buvo skelbiama, kad mano įsigytoje prekių pakuotėje yra reta prekė – nebuvo. Tai nenurodė, kad yra tikimybė, kad negausite retų prekių, todėl paprašiau grąžinti pinigus. Jie atsisakė, todėl gavau jį iš „Google“. Tada žaidimas užblokavo mano paskyrą keršydamas. Jei galėčiau, skirčiau nuliui žvaigždučių.
Nuo paskutinio atnaujinimo jis vis užšąla ir sako, kad turiu prastą ryšį. Visos kitos programos ir telefonai veikia gerai. Jokių problemų su kitais namuose esančiais įrenginiais. Tik ši programa
Siaubinga. Buvau 18 lygio ir susiejau savo paskyrą per Kings Group, o dabar sakoma, kad jie negali rasti mano paskyros, kai aš prisijungiu. Koks švaistymas. Susisiekiau su klientų aptarnavimo tarnyba ir jie vis uždaro mano pagalbos bilietą net nepadėdami!! Siaubingas aptarnavimas.
100 ištvermė yra įžeidžiamai žema. Turėtų būti bent 1000 ir galimybė įsigyti daugiau su auksu. Ir, norint paskambinti savo žygiui atgal, naudoti daiktą yra juokinga. Ką daryti, jei išsiunčiau netinkamas kariuomenes ir negaliu jų atšaukti. Pralaimiu mūšį dėl sąžiningos visų klaidų. Bandau užsidirbti pinigų, bet kai kurie dalykai turėtų būti nemokami, kad žaidėjai galėtų tuo mėgautis. Raskite pusiausvyrą.
King of Avalon: Dominion Strategie dbi
Taip
Sudu sudas.. Net zaidimu negalima pavadinti..
Naujas atnaujinimas per daug atsilieka.... O auksiniai ryšuliai per brangūs... Turėtų sumažinti paketo kainą... kitaip jis vertas 2 žvaigždučių
King of Avalon: Hakimiyet Strateji Oyunları zgbg
Šis žaidimas yra labai intensyvus, myliu drakonus, mėgstu kurti savo karalystę, labai, labai geras žaidimas
Nors man patinka šis žaidimas kaip mama, per metus tariamai nemokamam žaidimui neišleisiu daugiau nei mano vaikai. Šiame žaidime daugiau mokama laimėti, nei žaisti norint laimėti, ir jis turi daug aspektų, jei žaidžiate norėdami laimėti, įvesdami į tai pamažu. Daugelis tiesiog pasiduoda ir pasitraukia. Jie apdovanoja tuos, kurie gali išleisti pinigus, nes pripažinkime, kad jie nori gauti atlyginimą. Aš tiesiog noriu pažaisti su savo draugais, jei jie visi pasitrauktų, nors tai gali būti įdomūs daugeliu aspektų, tiesa, aš taip pat pasitraukčiau.🤑🤑🤑
Žaidžiu jau kelias savaites, man patinka žaidimas kaip visuma. Nors aš manau, kad būtų geriau turėti du statymo laiko tarpsnius ir tris kovos laiko tarpsnius nemokant. Darosi erzina laukti, kol viskas baigsis, bet aš neišleidžiu 5 dolerių už pakuotę.
P2W
Turiu blogos patirties su tokiais žaidimais. Tačiau kol kas kai kurie dalykai skiriasi. Tikiuosi dar kartą įvertinti, kai žaisiu daugiau.
Aš myliu šį žaidimą. Man patinka kasdien prisijungti, kurti, tyrinėti, atlikti užduotis, kalbėtis su komandos draugais. Tai įdomus žaidimas ir man patinka neskubėti. Visada randu kažką paslėpto, ko dar nesu išmokęs.
Kopijuoti įklijuoti...
Padorus žaidimas, tipiškos MMO problemos. Mokėkite, kad laimėtumėte, dramos karalienės sukelia problemų ir tt Kitu atveju linksma ir lengva pasimesti
Linksmi, bet dažnai stiprūs žaidėjai atsitrenkia į pradedančiuosius, o tai stabdo programos augimą ir sugadina žaidimą pradedantiesiems
Įdiegiau šį žaidimą, kad gaučiau brangakmenių kitam žaidimui, bet esu žaidęs daug šio žanro. Tai gerai, ne pats geriausias. Jie nuolat ragauja jus pirkti daiktus, bet labiausiai mane trikdo pokalbiai. Aš vis uždarau ją ir ji vis atsiveria, o žaidėjų vartojama kalba yra tokia nešvanki, kad yra visiškai šlykštu. Tikiuosi, kad joks vaikas taip nežais. Mokomųjų programų yra labai mažai, o žaidimas nėra intuityvus, todėl reikia pasikonsultuoti su žaidimo vadovu. Neverta mano laiko.
Nors tai yra nemokamas žaidimas, norėdami būti konkurencingi, turite investuoti nedidelį turtą į savo tvirtovę.
Vienintelis. Veikia panašiai kaip tokio pobūdžio žaidimai, tačiau turi nuostabią grafiką, tinkamą siužetą ir išskiriančias funkcijas. Labai rekomenduojama!
Mėgstu žaidimą ir asmeninį bendravimą. Neigiama yra tai, kad tai LABAI brangu, jei nori konkuruoti
Neblogai
Labai smagu! Meno kūriniai yra tikrai puikūs, kaip ir kiti šie imitaciniai modeliavimo žaidimai. Viskuo malonus. Žaiskite naudodami „Mistplay“ programą ir užsidirbkite „Google“, „Amazon“ ir „eBay“ dovanų kortelių!
Tai vienas iš pretenzingiausių žaidimų, kuriuos aš kada nors bandžiau žaisti, ir labai greitai suerzino... bandymas prisijungti prie aljanso yra tarsi vėpla prisijungia prie super šaunių žmonių vidurinėje mokykloje.
Viskas gerai. Aš sąžiningai žaidžiu, kad gaučiau kreditų kitame žaidime. Prisipažinsiu, kad grafika tikrai gniaužia kvapą.
Patiko. Geras
Kiekvieną kartą, kai įvyksta naujinimas, turiu pašalinti ir įdiegti iš naujo. Tai niekada neturėtų atsitikti su JOKIU ŽAIDIMO ATNAUJINIU.
King of Avalon: Dominion Strategi nfaq
pradėk, taip idk.
Smagu... Turiu vieną problemą – nusipirkau raktą už 0,99 USD, kurio bendra vertė yra 1,06 USD, kurio negaliu naudoti ir jis baigs galioti, kai galėsiu. Norėčiau, kad galėčiau ką nors padaryti, nes realūs pinigai šiuo metu yra labai maži.
Čia tikras šūdo gabalas. Aiškina ką daryt ir pats nieko negali daryr. Tik statai ir statai. Paskui kažkas kovoja o tau net negali kovoti ir rašo pergalę nors nieko nedariau, tai būtų įdomiau jei pralaimečiau. Sakau čia šūds. Jei galvoji atsiųs tai nesisiųsk.
Dauguma moka už mokėti žaidimą, kurį kada nors žaidžiau. Žaidė tai tik tam, kad gautų atlygį iš swagbucks, per sunku, jei nesate Elonas Muskas. Mano 50 žmonių aljansą kasdien uždarydavo vienas žaidėjas (skirtingi) beveik kiekvieną dieną. Jie kartais yra žemesnio lygio nei tu, bet tu negali su jais kovoti, tavo galingiausias sąjungininkas nieko negali, visas tavo aljansas ralio puolime NIEKO NEGALI. neįmanoma progresuoti, nes negalite surinkti pakankamai išteklių be p2per teleportacijos ir jų nepaėmimo.
Žiuri vis dar čia. Jie atsilieka 2 mėnesiais mokėdami žmonėms, kurie atsisiuntė šį žaidimą už pinigus. Jei jie mokės, reitingas padidės, jei ne akivaizdžiai sumažės. Tuo tarpu saugokitės, jei atsisiunčiate šį žaidimą, kad gautumėte piniginių prizų.
Anksčiau buvo puikus žaidimas. Iš pradžių laimėti neapsimokėjo. Išlyginti / rinkti daiktus apsimoka šiek tiek greičiau nei žaisti nemokamai. Bet tada jie tapo godūs ir nuolat pridėjo naujų dalykų, nekreipdami dėmesio į žaidimo klaidas. Taip pat tapo sunkiau surinkti aukšto lygio daiktus nemokamai žaidžiant. Paskutinis lašas buvo tada, kai mano karalystėje vyko nesantaika, ir du kartus turėjau 24 valandų skydo pabaigą valandomis anksčiau, todėl aš nuliūdau. Ir ne aš vienas jiems taip nutiko.
Nu belekoks pinigų siurblys. Vis pirk pirk ir pirk. Nors kad dar būtų įdomu.
Gerai
Puiki žaidimo patirtis, sukelianti priklausomybę tiek, kad pramiegojau visą naktį... gerai apgalvota istorija. Daugybė dalykų, kuriuos reikia padaryti... jūs taip pat gausite drakoną!
Turint omenyje, ką jie siūlo, stiprintuvai yra gerokai brangesni. Pavyzdžiui, išteklių pirkimas, norint atnaujinti savo pilį iš 29 lygio į 30 lygį, kainuotų daugiau nei 100 USD! Padvigubinkite būsimų atnaujinimų iki 40-ųjų vidurio. Atrodo, kad stiprintuvai užsienyje kainuoja mažiau, nes daugelis aukščiausio lygio žaidėjų yra Rusijoje ir Kinijoje.
Man patinka žaisti šį žaidimą, nors jei neturite gero „Wi-Fi“, tai užtruks nuo pradžios.
Labai smagu, pamoka iš pradžių sunki, bet suprantama kodėl.
Labai greitas startas. Puiki grafika ir garsas. Malonus žaidimas.
Stanima sunaudojama greičiau, tačiau papildyti reikia tiek pat laiko. Be to, juokingas yra sidabro kiekis, kurio reikia vienam pastatui atnaujinti. Tai yra mano pagrindiniai rūpesčiai. Apskritai tai gerai, bet šie du dalykai labai erzina.